Naša spolupráca s Rakúskom bude indikátorom pre vyspelé krajiny, tvrdí Rudolf Filkus. Po podpísaní dohody o spolupráci medzi Spolkovou hospodárskou komorou Rakúska a SOPK. - Javorský, A.
Význam dohody z hľadiska r. 1995, kedy sa Rakúsko stane plnoprávnym členom ES, čím sa Slovensko bude môcť priamo zúčastniť na regionálnych projektoch realizovaných ES. Praktický význam dohody pre obidve krajiny.