V nižších obrátkách. Dynamika čs.-tchajwanského obchodu.
Tempo rastu HDP Tchaj-wanu. Rast investičnej činnosti a podiel HDP. Obchodná a platobná bilancia Tchaj-wanu. Obchodné styky bývalej ČSFR. Hlavné položky dovozu a vývozu.