Příliv přímých zahraničných investic do České republiky. - Olšovský, R.
História a legislatívny rámec priamych zahraničných investícií v bývalej ČSFR. Vývoj priamych zahraničných investícií v Českej republike v období 1990-1992. Ich štruktúra podľa krajín a ekonomických sektorov. Význam zahraničných investícií pre českú ekonomiku.