Východisko v exporte a zahraničných investíciách. Západ by mal voči slovenskej ekonomike voliť ústretovejšie kroky ako doteraz. - Androsch, H.
Výňatky z príspevku býv. ministra financií Rakúska na seminári Realizácia ekonomickej reformy v SR (jún 1993, EU v Bratislave). Problémy a možnosti zahraničných investícií na Slovensku.