Vývoj kurzu slovenskej koruny ku korune českej.
Clearingový platobný styk medzi SR a ČR, zúčtovacia menová jednotka XCU, účty v NBS a ČNB. Príklad úhrady dodávky. Výpočet kurzu slovenskej a českej koruny clearingovým indexom Ci. Definovanie menového indexu Mi, bankové indexy oboch centrálnych bánk. Vývoj indexov kurzov február-júl 1993.