Pomoc Dánska východní Evropě. IO fond (Investeringsfonden for Ostlandene, Investiční fond pro střední a východní Evropu).
Činnosť a pôsobenie fondu IO. Vymedzenie hospodárskej oblasti Fondu. Spoluprácu s fondom môžu nadviazať podniky štátne, ale aj súkromné. Styky Fondu s niektorými inštitúciami. Investičná politika a rozvojové ciele fondu. Účasť fondu na projektoch v krajinách strednej a východnej Európy.