Nordická legislatívna spolupráca - príklad harmonizácie právnych poriadkov. - Bogdan, M.
Pohľad na legislatívnu spoluprácu nordických krajín, jej prínos pre vývoj zákonodarstva týchto krajín, ale najmä pre aplikačnú prax. Unifikácia právnych systémov. Legislatívna spolupráca Českej a Slovenskej republiky a ich ambície stať sa členmi ES. Napojenie Fínska, Islandu, Nórska a Švédska na ES.