Chcete koupit podnik? - Jouza, L.
Komentár k pravidlám a predpisom nového obchodného zákonníka, platného v ČR od r. 1993, a zákona o prechode majetku štátu na iné osoby (tzv. zákon o veľkej privatizácii). Zmluva o predaji podniku a kúpna zmluva ako jej súčasť. Určovanie hodnoty podniku. Zabezpečenie pracovných nárokov. Možnosti zľavy z kúpnej ceny.