Kupní a směnná smlouva podle občanského zákoníku. - Pohl, Tomáš
Občiansky zákonník ČR obsahuje všeobecné ustanovenia o kúpnej zmluve a výmennej zmluve, podľa ktorej si zmluvné strany vymieňajú vec za vec. Praktické rady a návody k príslušným predpisom, ako aj vzory jednotlivých zmlúv.