Zákon o ochrane spotrebiteľa.
Koncom roku 1992 schválilo Federálne zhromaždenie bývalej ČSFR Zákon o ochrane spotrebiteľa, ktorý nadobudol platnosť v obidvoch republikách hneď od ich vzniku. Znenie II. časti Zákona - Povinnosti pri predaji výrobkov a poskytovaní služieb.