Právo na súdnu ochranu. - Svák, Ján
Právo na súdnu ochranu ako základné ľudské právo definované v Ústave SR. Právo na súdnu ochranu ako zásada výkonu súdnictva. Spoločensko-politický a materiálny rozmer práva na súdnu ochranu. Fungovanie právneho štátu.