Novela zákoníku práce a odbory. - Jakubka, J.
Analýza názorov predstaviteľov odborov na súčasnú a budúcu koncepciu pracovného práva v ČR. Stanovisko Českomoravskej komory odborových zväzov proti príprave ďalších noviel zákonníka práce a požiadavka začať práce na úplne novom komplexe pracovnoprávnych predpisov na základe dohôd Medzinárodnej organizácie práce a Európskej sociálnej charty.