Príprava nového Zákonníka práce. - Buchtová, Mária
Príprava rekodifikácie Zákonníka práce v SR, vychádzajúca zo základných sociálnych práv uvedených v Ústave SR a v Európskej sociálnej charte. Kompatibilita s právnou úpravou krajín Európskych spoločenstiev a súlad s Dohovormi Medzinárodnej organizácie práce. Charakteristické znaky pracovného zákonodárstva.