Problémy úrazového pojištění a jejich řešení v SRN. - Moyzesová, D.
Charakteristika systému úrazového poistenia v SRN. Prevencia pracovných úrazov a poistenie osoby. Financovanie systému úrazového poistenia. Dávky a vznik nároku. Druhy a rozsah dávok. Organizácia úrazového poistenia v SRN.