Rozvoj a uplatnění vysokoškolské kvalifikace. - Kalinová, Lenka
Transformácia vzdelávacej sústavy. Význam vzdelania a nároky na vzdelanie vo vyspelej spoločnosti. Ocenenie vzdelania v USA, "cena vzdelania". Príprava zavedenia príspevkov na štúdium v ČR. Financovanie školstva. Vzdelanostný potenciál v ČR. Predpoklady pre uplatnenie vysokoškolskej kvalifikácie. Ponuka a dopyt kvalifikovanej pracovnej sily.