Efficacité comparée de la production de soins hospitaliers aux Etats-Unis et en France. - Gadrey, Jean
Metodologické problémy - všeobecné princípy merania aktivity a produktivity. Francúzske metódy. Americké metódy. Porovnanie Francúzsko - Spojené štáty, pokiaľ ide o aktivitu a produktivitu v nemocniciach. Rozličné stupne produktivity v 80. rokoch. Porovnávané údaje v nemocniciach s krátkym pobytom. Rozdiely medzi oboma štátmi na hospitalizovaného obyvateľa. Hodnotenie objemu nemocničnej práce. Externé konzultácie. Žiadosť o prijatie. Dôvody v rozdieloch produktivity. (Solidarité santé 1992, január-marec).