Konec živelnosti v balení potravin?
Uplatňovanie Smernice ES pre obaly a ich likvidáciu v jednotlivých krajinách. Príprava rozsiahlej štandardizácie obalov. Stav v hospodárení s odpadom a ekologizáciou obalov v Rakúsku, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, SRN, Taliansku, Luxembursku, Holandsku, Nórsku, Švédsku, Švajčiarsku, V. Británii.