Obal chrání, obal prodává. - Kubeš, J.
Súčasné trendy v obalovej technike. Ekologizácia obalov, riešenie likvidácie obalov. Legislatívne obmedzenie jednotlivých štátov pre export českého a slovenského tovaru.