Více méně československá auta v oživení. - Ziková, L.
Vývoj automobilového priemyslu v českej a Slovenskej republike v posledných 5 rokoch. Vývoj vnútorného trhu automobilov. Vývoz na zahraničné trhy. Výrobcovia osobných a nákladných automobilov. Spolupráca so zahraničným kapitálom.