Pilótny projekt PHARE. Regionálne podnikateľské informačné centrum v Poprade. - Brunovský, O.
Vznik a činnosť Regionálneho poradenského a informačného centra v Poprade pri Okresnom úrade v Poprade, rozvoj a podpora jeho činnosti rakúskou viedenskou poradenskou firmou - ÖSB (1991). Výber podnikateľského plánu strediska na financovanie v rámci programu PHARE, ďalšie zdroje financovania činnosti RPIC. Služby strediska pre podnikateľov a rozvoj podnikania.