Využití časového fondu soukromých podnikatelů nulté generace. - Vítečková, J.
Komplex produktívnych činností. Dôsledky predlžovania pracovnej záťaže. Štruktúra časového fondu súkromných podnikateľov. Závery metodologického charakteru ako výsledok spracovania časových záznamov.