Asociácia energetických manažérov.
Energetické agentúry a združenia v hospodársky vyspelých krajinách. Asociácia energetických manažérov Slovenska (ASENEM). Úlohou tejto asociácie je spojiť podnikanie a rutinné činnosti v energetickom hospodárstve, od výroby a predaja energie, cez energetické služby po racionalitu konečného užitia energie u spotrebiteľov.