Management v Německu. Budoucnost začíná dnes.
Preberanie osvedčených prvkov amerického manažmentu v Nemecku - formy podnikových ústav. Body, ktoré obsahuje podniková ústava. Hlavné slobody sociálneho trhového hospodárstva v SRN. Priehľadná organizačná štruktúra podnikov - zábrana rastu nákladov. Pracovná motivácia, podniková kultúra a podniková "filozofia". Ciele vedenia podnikov, goodwill a image firmy.