Účetnictví v počítači. Pět nesourodých poznámek o účetnictví a počítačích. - Průša, Milan
Voľba zodpovedajúcich nástrojov (správna technická základňa a účtovnícke postupy). Software používa špecifické účtovnícke postupy a tomu je nutné prispôsobiť obeh dokladov v účtovnej jednotke. Analýza existujúceho stavu, zaistenie inštalácie a nasadenie a vyškolenie obsluhy. Jednoduché a podvojné účtovníctvo.