Opatrenie MF SR, ktorým sa vykonáva bod B. ods.3 Uznesenia vlády SR zo 16.3.1993 č.171. K správe o vecnom zameraní a princípoch privatizácie v podmienkach zakladateľských rezortov.
Text opatrenia č. 43/105/1992 z 10.5.1993. Postup v účtovníctve a pri inventarizácii majetku a záväzkov pri veľkej privatizácii podnikov.