Účtovanie leasingu. - Trnovský, Juraj
Účtovanie finančného leasingu s predkupným právom nájomcu pri odpisovaní u prenajímateľa - predmet ostáva v majetku leasingovej spoločnosti (a) nájomca nie je platiteľom dane z pridanej hodnoty, b) nájomca je platiteľom tejto dane). Účtovanie u prenajímateľa. Príklady.