Účtovná uzávierka a účtovná závierka od r. 1993. - Šlosárová, Anna
Účtovná uzávierka (uzatvorenie účtovných kníh) a účtovná závierka (tvoria ju súvaha, výkaz ziskov a strát a príloha k súvahe ziskov a strát) vysvetlené na zjednodušenom príklade, ktorý môže slúžiť ako návod pre podnikateľské účtovné jednotky pri koncoročných účtovníckych prácach.