Boj o trh. Úvaha o stave v oblasti svetelnotechnickej výroby na Slovensku. - Horňák, Pavel
Výroba svetelných zdrojov na Slovensku je sústredená do novozámockého závodu Tesla Holešovice a do priestorov v Moldave nad Bodvou. Výrobu svietidiel na všeobecné použitie a osvetľovanie ciest a ulíc sa zaoberá najmä akciová spoločnosť Elektrosvit Nové Zámky. Spolupráca s výrobcami z ČR a zo západnej Európy. Nadväzovanie obchodných stykov so zahraničnými krajinami.