Sto rokov skúseností. Predstavujeme členov Klubu reklamných agentúr Slovenska. - Lechnický, Milan
História vzniku, vývoj činnosti a rastu reklamnej agentúry BBDO Worldwide Network a jej slovenskej pobočky Mark/BBDO Bratislava, najúspešnejšie realizované projekty, v zahraničí pre firmu Pepsi, Gilette, u nás Harward Capital and Consulting Slovakia, Samsung-Calex, Bratislavská opčná burza, OTF a i.