Ocel má perspektivu. - Sommer, B.
Postavenie ocele na materiálovom trhu. Spotreba ocele, inovačný potenciál ocele. Pôsobenie štruktúrnych a organizačných zmien na modernizáciu a ekologizáciu hutníckeho cyklu vo vyspelých krajinách. Oceliarsky priemysel budovaný na zásadách high technology.