Tvorba a reprodukcia čiernobielej grafiky. - Legíny, V.
DTP (desktop publishing) na zhotovovanie podkladov pre tlač, význam na poli komunikačných technológií. Jedna z najsľubnejších oblastí v dynamickom rozvoji počítačovej grafiky. Nové možnosti vo forme digitálnej tvorby obrazu v prostredí grafických programov a možnosť pre tvorbu tzv. voľnej grafiky.