Integrovaný automatizovaný systém operativního řízení. - Rabiška, M.
Overovanie špecifického prístupu k tvorbe integrovaného operatívneho riadenia s podporou automatizácie v podnikoch, ktorý by vyhovoval podmienkam trhového hospodárstva. Model systému technickej prípravy výroby a jeho realizácia vo výrobnom podniku. Zásady riešenia a popis automatizácie technickej prípravy výroby.