Vyhláška o oceňovaní už nestačí dynamickému pohybu na trhu - Brunovský, O.
Nedostatky vyhlášky o oceňovaní stavieb a ďalších nehnuteľností (Vyhláška MF SR č.465/1991 Zb. a novelizácia č.608/1992 Zb.) pre činnosť znalcov, rozdiely odhadnutých a trhových cien. Stanovenie cien dohodou. Cenové mapy miest.