Ochrana spotrebiteľa - anketa Nemôžeme byť spokojní... - Katrňák, M.
Anketa Hospodárskych novín a Združenia slovenských spotrebiteľov s parlamentnými stranami a hnutiami, ako aj s ďalšími zainteresovanými organizáciami o problematike ochrany spotrebiteľa. Systém ochrany spotrebiteľa prijatý vládou SR v júni 1993. Postavenie a činnosť Spotrebných družstiev v SR.