Tři pohledy na bankovní rezervy - Krištof, Marek
Zákon ČNR č.593/1992 paragraf 5 o bankových rezervách. Zákonná úprava rezerv pre zistenie základu dane z príjmov. Bankové obchody. Tvorba a použitie rezerv z hľadiska bankových obchodov súvisí so zvláštnym spôsobom vysporiadania konkrétnej pohľadávky s klientom. Správne zaúčtovanie tvorby a použitia rezerv. Súvislosť tvorby a použitia rezerv s klasifikáciou pohľadávok v bankách z pohľadu účtovníctva. Účtovanie rezerv.