Perspektivy a jistoty kapitálového trhu Struktura kapitálových produktů vyspělých ekonomik bude určující i pro ČR - Stoulil, J.
Francúzske príklady spoločných foriem investovania. Štátne obligácie ako najkvalitnejšie cenné papiere. Štruktúra súčasného francúzskeho kapitálového trhu. Centrálna banka a kapitálový trh. Vysoká miera likvidity trhu s obligáciami.