Máme dobrý obraz o slovenskej ekonomike? O nevyhnutnosti používania ukazovateľov trhového hospodárstva - Husár, Jaroslav
Pripomienky k informáciám o výsledkoch hospodárstva SR, ktoré uverejnil Štatistický úrad SR v júli 1993 pod názvom Vývoj hrubého domáceho produktu a národného dôchodku v SR podľa štvrťrokov za obdobie rokov 1990 - 1992.