Správa o Slovensku. 3 - Fidrmuc, J.
Štruktúra a vývoj zahraničného obchodu. Zahraničný obchod Slovenska v r.1992 podľa komoditnej a regionálnej štruktúry. Vývoj zahraničných investícií na Slovensku v r.1992. Zahraničný kapitál a joint ventures. Štruktúra zahraničných investícií podľa regiónov. Trh práce.