Cena není jediným kritériem Zásady veřejných soutěží u procesu privatizace - Lér, O.
Obchodné verejné súťaže uplatňované na Slovensku v rámci procesu veľkej privatizácie. Vyhlasovateľ verejnej súťaže Fond národného majetku, Slovenský pozemkový fond. Zásady vydané Ministerstvom pre správu a privatizáciu národného majetku SR ako metodický postup organizácie verejnej súťaže.