Primeraná angažovanosť štátu Ako riešiť problémy slovenského poľnohospodárstva? - Kováčová, M.
Dôsledky opatrení uplatňovaných v rámci ekonomickej reformy v oblasti poľnohospodárstva v SR. Angažovanosť štátu v poľnohospodárskej politike a riešenie problémov podľa Programového vyhlásenia vlády. Vytvorenie Podporného a záručného fondu. Systémové riešenie financovania poľnohospodárstva. Koncepcia agrárnej politiky Slovenska, jej strategické ciele.