Trampoty federálního podniku - Simonian, Aram
Rozdelenie najstaršej čs. cestovnej kancelárie ČEDOK po zániku ČSFR. Tradícia a história cestovnej kancelárie ČEDOK. Premena na monopol. Organizačná štruktúra. Federálna pôsobnosť. Reštrukturalizácia začiatkom r.1990. Vývoj obratu a zisku ČEDOKu v r.1988-1992. ČEDOK môže zachrániť rýchla privatizácia. Jednanie o názov ČEDOKu. Pre privatizované podniky v ČR i SR je pripravený rozvojový program.