Ako rokovať o cenách - Oláh, Michal
Práva zákazníkov pri nákupe tovaru a zákon č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa v SR. Relatívne pojmy a načasovanie témy. Dôležitosť zákazníkovho presvedčenia o cene tovaru. Zásady pre spôsob rokovania o výške ceny.