Marketing poradenstva
Potreba marketingu poradenstva pre zabezpečenie transformácie ekonomiky Slovenska. Komplexné analytické, koncepčné a implementačné aktivity, ktoré zabezpečujú poradenské firmy. Charakteristika etáp, podľa ktorých poradenské firmy zabezpečujú svoj predmet podnikania. Odporúčania pre výber poradenskej firmy.