Leasing Východní Evropa nejisté rámcové podmínky
Spracované podľa štúdie M. Himmlera uverejnenej v liste Handelsblatt. Štúdia obsahuje podmienky a prekážky, brániace rozvoju obchodu s krajinami strednej a východnej Európy. Problémy leasingových spoločností, ktoré sa zaoberajú medzinárodným leasingom pri presadzovaní sa v krajinách východnej Európy. Podmienky pre leasing v Bulharsku, Rumunsku, Maďarsku, Poľsku, ČR a SR.