Mezinárodní obchodní komora
Činnosť Medzinárodnej obchodnej komory (International Chamber of Commerce ICC) od jej vzniku v r. 1920. Členské krajiny komory a dôležité úlohy komory ako medzinárodnej nevládnej organizácie. Orgány komory a jej komisie.