Noví tigri za novou železnou oponou Obchod transformujúcich sa krajín strednej a východnej Európy - Miškovská, O.
Vplyv recesie západných krajín na obchod Maďarska, Poľska, ČR a SR. Recesia ES na vývoz východoeurópskych krajín. Ochranárska politika ES. Bilancia ES s východoeurópskymi krajinami. Vývozný potenciál východnej Európy.