Trendy a trhy
Štatistické ukazovatele zahraničného obchodu ČR v prvom polroku 1993 podľa štúdií ČSÚ. Komoditná štruktúra vývozov. Komoditná štruktúra dovozu. Vývoj kurzu Kč voči hlavným svetovým menám.