Výrobní podnik v zahraničním obchodě Centralizace či decentralizace - Kachlík, Alfons
Význam exportných domov v Nemecku, využívanie ich služieb malými a strednými podnikmi. Špecializácia exportných domov na vývoz určitých komodít. Význam ovládania techniky ZO a obchodných rokovaní. Problém centralizácie alebo decentralizácie ZO v podnikoch členených na divízie. Rozhodovanie sa pre zahraničný obchod a potrebné predpoklady a podmienky v podniku.