O vývoji národného hospodárstva SR v prvom polroku 1993 a o odhade niektorých výsledkov v druhom polroku 1993. 3
Deetatizácia ekonomiky. Materiálna produkcia hlavných odvetví. Vývoj vybraných úsekov v regiónoch. Predikcia vývoja niektorých základných ekonomických ukazovateľov v r. 1993.