Transformácia služieb na nové subjekty - Tršťanská, Alena
Problematika transformácie služieb bývalej monopolnej organizácie Poľnohospodárske zásobovanie a nákup (PZN). Otázka demonopolizácie a privatizácie odštepných závodov PZN. Možnosť premeny na hospodárske družstvá alebo akciové spoločnosti. Vznik niekoľkých akciových spoločností.